piškoti iz kozarca bounty
bounty cookies

Bounty piškoti

8,90

Ljubitelji kokosa, so se vam ob teh piškotih kar zasvetile oči? Upravičeno. Tej sanjski kombinaciji kokosa in temne čokolade Cacao Berry se namreč ni mogoče upreti. Prepustite se torej omamnim dišavam, ki bodo prihajale iz vaše pečice, nato pa si vzemite čas zase in se razvajajte v kakšnem skritem kotičku (kjer vas ne bodo našli sladkosnedi sosedi).

Dodajte osebno sporočilo
Piškotom iz kozarca lahko dodate tudi osebno sporočilo. Naredite darilo še bolj osebno! Kliknite tukaj.

Sestavine: bela moka, kakav v prahu Cacao Barry® Extra Brut 22/24%, kapljice temne čokolade Cacao Barry, kokosova moka, beli sladkor, rjavi sladkor, vanilijev sladkor, soda bikarona

Vsebuje alergene: pšenica, soja in izdelki iz nje.
Lahko vsebuje sledove: orehov, lešnikov.
Neto količina: 600 g
Rok uporabe: 1 leto

Pred uporabo hranite kozarec s sestavinami v suhem in temnem prostoru. Pečene piškote hranimo v zaprti posodi ali v škatli za kekse.

Proizvajalec: Nasvet.com, Radoš Skrt s.p. Cankarjeva 6, 3000 Celje
Država izvora: EU

Ni na zalogi

Šifra: 003 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

  • V skledi penasto umešajte 1 jajce in 120 g masla ogretega na sobno temperaturo.
  • Vsebino kozarca stresite v skledo za mešanje.
  • Vse skupaj dobro premešajte, da se sestavine povežejo v testo.
  • Testo zavijte v folijo za živila in ga dajte za 1 uro počivati v hladilnik. Če se vam zelo mudi, lahko to fazo preskočite.
  • Iz testa oblikujte v 2- 3 cm velike kroglice in jih v razmiku 3 cm polagajte na pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem.
  • Kroglice s prsti nekoliko sploščite, da boste dobili lepšo obliko piškotov.
  • Piškote pecite od 13-15 minut v pečici, ki ste jo predhodno ogreli na 175° C.
  • Ko so piškotki pečeni, jih še 5 minut pustite na pekaču, nato jih preložite na rešetko, da se ohladijo.
  • Dober tek!

Dodatne informacije

Teža 1038 g
Dimenzije 10 × 10 × 14 cm
5.00 out of 5

1 review for Bounty piškoti

  1. tia

    :

    5 out of 5

    To so moji najlubsi piskoti.

Add review

Podaj mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top