piškoti čoko cookies

Čoko Nero piškoti

8,90

Čokoholiki, pozor … Ste pripravljeni na svojo najnovejšo razvado? Opojno dišeči piškoti Čoko nero vas bodo navdušili z veliiko temne čokolade Cacao Berry in odličnim kakavom, zaradi katerega so piškoti popolne čokoladne barve (kot jih imate seveda najraje). In ker imamo vsi radi piškote, ki hrustajo, smo jim dodali še ovsene kosmiče. Piškoti, ki jih bodo z veseljem pekli tudi tisti, ki se sicer raje pečici izognejo.

Dodajte osebno sporočilo
Piškotom iz kozarca lahko dodate tudi osebno sporočilo. Naredite darilo še bolj osebno! Kliknite tukaj.

Sestavine: bela moka, kapljice temne čokolade Cacao Barry, ovseni kosmiči, beli sladkor, mleti orehi, rjavi sladkor, kakav v prahu Cacao Barry® Extra Brut 22/24%, vanilijev sladkor, soda bikarona.

Vsebuje alergene: pšenica, soja in izdelki iz nje.
Lahko vsebuje sledove: mandljev, lešnikov.

Neto količina: 610 g
Rok uporabe: 1 leto

Kozarec s sestavinami je potrebno hraniti v suhem in temnem prostoru. Pečene piškote hranimo v zaprti posodi ali v škatli za kekse.

Proizvajalec: Nasvet.com, Radoš Skrt s.p. Cankarjeva 6, 3000 Celje
Država izvora: EU

Ni na zalogi

Šifra: 002 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

  • V skledi penasto umešajte 1 jajce in 120 g masla ogretega na sobno temperaturo.
  • Dodajte vsebino kozarca in vse skupaj dobro premešajte, da se sestavine povežejo v testo.
  • Z žlico zajemajte testo in ga oblikujte v 2- 3 cm velike kroglice, ki jih v razmiku 3 cm polagajte na pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem
  • Kroglice s prsti nekoliko sploščite, da boste dobili lepšo obliko piškotov.
  • Piškote pecite od 13-15 minut v pečici, ki ste jo predhodno ogreli na 175° C.
  • Ko so piškotki pečeni, jih še 5 minut pustite na pekaču, nato jih preložite na rešetko, da se ohladijo.
  • Dober tek!

Dodatne informacije

Teža 1050 g
Dimenzije 10 × 10 × 14 cm
5.00 out of 5

1 review for Čoko Nero piškoti

  1. desperado

    :

    5 out of 5

    odlični!

Add review

Podaj mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top