- V skledi penasto umešajte 1 jajce in 120 g masla ogretega na sobno temperaturo.
- Vsebino kozarca stresite v skledo za mešanje.
- Vse skupaj dobro premešajte, da se sestavine povežejo v testo.
- Testo zavijte v folijo za živila in ga dajte za 1 uro počivati v hladilnik. Če se vam zelo mudi, lahko to fazo preskočite.
- Iz testa oblikujte v 2- 3 cm velike kroglice in jih v razmiku 3 cm polagajte na pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem.
- Kroglice s prsti nekoliko sploščite, da boste dobili lepšo obliko piškotov.
- Piškote pecite od 13-15 minut v pečici, ki ste jo predhodno ogreli na 175° C.
- Ko so piškotki pečeni, jih še 5 minut pustite na pekaču, nato jih preložite na rešetko, da se ohladijo.
- Dober tek!
desperado –
Slastno!