Piškoti iz kozarca | Okusno.si

Piškoti iz kozarca

darilo iz kozarca

Piškoti iz kozarca so izvirno, slastno in uporabno darilo. Za kaj pravzaprav gre pri piškotih iz kozarca? V steklenem kozarcu, velikosti cca. 700 ml so po plasteh zložene sestavine, ki jih potrebujete za pripravo slastnih piškotov – cookijev. Dodati morate le le maslo in jace (po navodilih iz recepta) in vse skupaj dobro premešati. Iz testa oblikujete kroglice v velikosti oreha in jih polagate na pekač. Med kroglicami pustite nekoliko prostora, da se med peko ne bodo sprijele. Piškoti se pečejo približno 13-15 minut pri 175 stopinjah. Iz pripravljenih sestavin boste lahko spekli približno 30 slastnih piškotov. Hitro, enostavno in zabavno! Za pripravo in peko boste porabili samo 20 minut!

V spletni trgovini Okusno lahko izbirate med več vrstami mešanic za pripravo piškotov. V ličnih kozarcih boste tako našli sestavine za pripravo lešnikovih, orehovih, brusničnih, rožičevih, kokosovih in kosmičevih piškotov. Vsi piškoti iz kozarca vsebujejo tudi vrhunsko belgijsko čokolado priznanih podjetij Callebaut in Cacao Barry.

piškoti iz kozarca

Piškoti iz kozarca so res odlično darilo, ki ga lahko poklonite vašim najbližjim, prijateljem, sodelavcem ali poslovnim partnerjem. Lahko pa si piškote iz kozarce privoščite seveda tudi le zase.

Vabimo vas da pregledate ponudbo v naši spleti trgovini in si naročite tisti okus, ki vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da se se bo za vsakega našlo nekaj slastnega. Če bi radi preizkusili več piškotov iz kozarca vam priporočamo, da sklenete mesečno naročnino. Deležni boste namreč dodatnega popusta, mi pa vam bomo vsak mesec poslali na dom drug okus piškotov iz kozarca. Tako boste lahko preizkusili vse okuse, ki smo jih pripravili.

darilo iz kozarca okusno

Zaznamki

Ste že naročili našo novo kuharsko knjigo Okusno³?

Ob nakupu knjige vam podarimo brezplačno poštnino!
100+ receptov, 280 strani, 580+ fotografij, trda vezava

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top