Knjiga Okusno - več kot 4.000 prodanih izvodov | Okusno.si
Akcija! knjiga okusno
recenzija knjige Okusno, revija Dita, december 2015Recenzija knjige Okusno, Slovenske novice

Kuharska knjiga Okusno

17,49

100 enostavnih in uporabnih receptov za juhe, rižote, testenine, kruh, meso, zelenjavne jedi, solate in sladice

Recepti, kot jih imamo radi pri nas: od klasičnih slovenskih jedi do jedi s pridihom mediteranske, avstroogrske, balkanske in svetovne kuhinje.

Postopna in nazorna navodila za pripravo jedi!

100 barvnih celostranskih fotografij, za vsak recept po ena.

RAZPRODANO

Kliknite in naročite najnovejšo kuharsko knjigo Okusno³

Že več kot 4.000 prodanih izvodov!


 

Ni na zalogi

Šifra: 008 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Kot že podnaslov knjige (hitro, enostavno in zabavno) pove, je rdeča nit predstavljenih receptov ta, da so preprosti ter enostavni za pripravo, kar je še posebej primerno v sedanjih časih, ko nam zaradi obilice dela in tempa, ki ga narekuje življenje, kronično primanjkuje časa in je časa za pripravo toplih obrokov zelo malo ali pa ga sploh ni.

V kuharski knjigi je zbranih okroglih 100 receptov in prav vsi so predstavljeni tudi s celostranskimi barvnimi fotografijami. Večino opisanih jedi boste lahko brez zapletenih kuharskih postopkov pripravili v približno 30 minutah.

Z nakupom kuharske knjige Okusno dobite 100 idej za poznopopoldanska razvajanja, za romantične večere v dvoje ali za preživljanje prijetnih trenutkov v krogu družine.

Avtor

skrt radoš marko pavčnik

Radoš Skrt, avtor knjige Okusno (desno) in chef Marko Pavčnik, Pavus (levo)

Radoš Skrt se je rodil leta 1972 v Celju. S kulinariko se ukvarja zgolj na ljubiteljski ravni. Po izobrazbi je namreč magister ekonomskih znanosti in strokovnjak za internetni marketing, saj se s preučevanjem teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga ukvarja že več kot 16 let. V okviru svojega podjetja Nasvet.com se ukvarja predvsem z optimizacijo spletnih strani SEO, Google AdWords in Facebook oglaševanjem ter organiziranjem internet marketing seminarjev.

Večino skromnega prostega časa namenja družini in odkrivanju kulinaričnih užitkov ob domačem štedilniku. Recepte s fotografijami objavlja na svoji spletni strani www.okusno.si/recepti/.

Podatki o knjigi

Št. strani: 219
Teža knjige: 750 g
Dimenzija: 20×26 cm
Število receptov: 100
Število barvnih fotografij: 100

Založba: Didakta d.o.o.
1. izdaja: leto 2011; naklada: 1.500 izvodov
2. izdaja: leto 2013; naklada: 3.000 izvodov

 

Dodatne informacije

Teža 750 g
Dimenzije 20 × 26 cm

Mnenja

 1. radoss

  (preverjena stranka):

  Lepo je, ko te kupec knjige takole pohvali: “Naročila sem izvod knjige Okusno (www.okusno.si). Knjiga je zelo dobra in vsa pohvala avtorju. Zanima me, če je mogoče dobiti še dva izvoda? Moje dve prijateljici sta se v njo čisto zaljubili in sem se odločila, da bi jim jo podarila za božično darilo”. Alison S.

 2. radoss

  (preverjena stranka):

  @Lojze Bertoncelj “Doma imamo 20+ kuharic. Tale ima definitivno najboljši izkoristek receptov. Tako domači so. Res se splača, tudi če bi bila trikrat dražja.

 3. radoss

  (preverjena stranka):

  Danes mi je pa dan polešala tale pohvala:
  “Prejšnji teden sem pri vas naročila vašo knjigo Okusno… moram jo zelo pohvaliti… zelo je dobra. Prosila bi vas za naročilo še 5-ih izvodov; skoraj vse moje prijateljice bi jo rade imele 🙂 “.

 4. radoss

  (preverjena stranka):

  Simpatično napisana recenzija knjige Okusno http://www.tomazgorec.si/okusno-hitro-enostavno-in-zabavno/

Add review

Podaj mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top