Kuharska knjiga Okusno 3 ► AKCIJA Brezplačna dostava

Kuharska knjiga Okusno³

32,99

Knjiga OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. Več kot 100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami, ki nazorno prikazujejo potek priprave jedi, tako da se bodo priprave lahko lotili tudi kuharski začetniki.

Ob nakupu kuharske knjige Okusno 3 vam podarimo brezplačno poštnino!

Šifra: 008-1-1 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Knjiga OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. Več kot 100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami!

OKUSNO NA KUBIK – DRZNO, A ENOSTAVNO!

  • Enostavni in uporabni recepti za juhe, meso, zelenjavne morske in mesne jedi, rižote, testenine in sladice.
  • Recepti, kot jih imamo radi pri nas: od klasičnih slovenskih jedi do jedi s pridihom
    mediteranske, balkanske, avstroogrske in svetovne kuhinje.
  • Posebno poglavje je namenjeno pripravi eksotičnih jedi, ki izvirajo iz različnih kotičkov po svetu, od Indonezije do Maroka in Južne Amerike.
  • Recepti, primerni za dnevne družinske obroke kot tudi za posebne priložnosti.

Okusni recepti za jedi, ki s kančkom kreativnosti izpopolnjujejo domače in svetovne tradicije, so krasna izbira tako za vsakodnevno kuho kot tudi za pripravo obrokov ob posebnih priložnostih.

Predviden rok dostave je 48 ur od oddaje naročila.

O AVTORJU

Radoš Skrt, avtor knjige Okusno³

Radoš Skrt, avtor knjige Okusno³

Mag. Radoš Skrt je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani, Facebook in Google oglaševanje ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga. Storitve trži prek svojega podjetja Nasvet.com, ki je poznano tudi po organizaciji izobraževalnih delavnic in seminarjev s področja internetnega marketinga.

Radoš rad kuha že od malih nog, se pa s kulinariko ukvarja zgolj ljubiteljsko v prostem času. Leta 2011 je napisal prvo kuharsko knjigo Okusno, ki je bila natisnjena v 1.500 izvodih, njen 1. ponatis iz leta 2013 pa je izšel kar v 3.000 izvodih.

Leta 2018 je prek založbe Didakta izdal svojo drugo kuharsko knjigo Okusno², ki jo je opremil z več kot 100 recepti in 565 barvnimi fotografijami.

Recepte objavlja na svoji spletni strani www.okusno.si, utrinke s kulinaričnih doživetij pa na Facebook strani Okusno

PODATKI O KUHARSKI KNJIGI OKUSNO³

Št. strani: 280
Vezava: trda
Teža knjige: 1.100 g
Dimenzija: 20×26 cm
Število receptov: 100+
Število barvnih fotografij: 580+

Uredila: Jera Toporiš
Avtor fotografij: Radoš Skrt
Fotografija na naslovnici: Tina Pregelj Skrt
Oblikovanje: Tina Pregelj Skrt • www.mintcolibri.com
Založba Didakta d. o. o., Radovljica, 2023
Za založbo: Rudi Zaman
Natisnjeno v EU.
Naklada: 1.000
1. izdaja
Leto izida: 2023
ISBN: 978-961-261-716-5

ŠE NEKAJ DODATNIH INFORMACIJ O KUHARSKI KNJIGI OKUSNO 3

V kuharski knjigi Okusno3 boste našli številne recepte, ki izvirajo iz španske, italijanske, bližnjevzhodne ter arabske kulinarike in se ponašajo s pravim bogastvom okusov.

Knjiga Okusno3 sledi glavni ideji prejšnjih 2 kuharic  – hitro, enostavno in zabavno. Do končne jedi je namreč zaželeno priti čim hitreje in enostavneje, vendar nikakor ne na račun kvalitete in okusa končne jedi, ter s sestavinami, ki jih je možno dobiti v bližnjih trgovinah.

Večina receptov v knjigi je enostavnih in primernih za vsak dan, nekaj pa je tudi takšnih, ki so namenjeni za res posebne priložnosti, ko si je za pripravo jedi potrebno vzeti več časa, vložiti več truda in gostom ponuditi nekaj bolj prefinjenega.

Če želite izboljšati svoje kuharske spretnosti, dobiti nove ideje za vaše kuharske podvige, popestriti vaše jedilne liste z novimi jedmi in prebrati tudi kakšno zanimivost o določeni jedi ali sestavini, potem je to prava knjiga za vas.

okusno3-knjiga-recepti

Dodatne informacije

Teža 1100 g
Dimenzije 20 × 26 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Add review

Be the first to review “Kuharska knjiga Okusno³”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top