Chop suey z riževimi rezanci

Chop suey z riževimi rezanci

Sestavine: piščančji file, korenje, por, baby koruza, bučke, riževi rezanci, sojina omaka

chop suey

  1. Zelenjavo očistimo in narežemo v obliki palčk.
  2. Piščančji file narežemo na 1-2 cm velike kose.
  3. Na vročem olju popečemo meso. Dodamo sojino omako.
  4. V drugi posodi na hitro popečemo vsako zelenjavo (bučke, korenje, por) posebej.
  5. Zmešamo zelenjavo in meso, dolijemo še nekaj žlic sojine omake. Dodamo na kose narezano baby koruzo iz pločevinke.
  6. V osoljeni vodi po navodilh iz embalaže skuhamo riževe rezance.
  7. Rezance odcedimo in zmešamo z zelenjavno-mesno omako.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top