Kuharska knjiga Okusno²

Kuharska knjiga Okusno²

Okusno² je nadaljevanje kuharske uspešnice Okusno ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. Kuharska knjiga Okusno² prinaša 100 novih receptov, opremljenih z več kot 500 fotografijami, ki nazorno prikazujejo potek priprave jedi, tako da se bodo priprave lahko lotili tudi kuharski začetniki.

“Rdeča nit receptov je nekako ista kot v prvi knjigi − hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Vsekakor je to ena izmed poglavitnih prednosti dobre kuharske knjige, kar potrjujejo tudi številni pozitivni komentarji, ki sem jih prejel od bralcev prve knjige. Zares veliko jih je omenilo, da ima knjiga Okusno najboljše razmerje med napisanimi recepti in potem tudi v resnici skuhanimi jedmi. Ker imam doma celo skladovnico kuharskih knjig, še kako dobro vem, da so v večini knjig opisani prezapleteni postopki priprave ali pa da vsebujejo napisani recepti (predvsem iz tujih knjig) takšne sestavine, ki jih je pri nas skoraj nemogoče dobiti.” je o kuharski knjigi Okusno 2 povedal njen avtor, Radoš Skrt.

OKUSNO NA KVADRAT, HITRO IN ENOSTAVNO!

  • Enostavni in uporabni recepti za juhe, zelenjavne jedi, meso, ribe, rižote, testenine in sladice.
  • Recepti, kot jih imamo radi pri nas: od klasičnih slovenskih jedi do jedi s pridihom mediteranske, balkanske, avstroogrske in svetovne kuhinje.
  • Posebno poglavje z recepti za pripravo kruha in krušnih izdelkov.
  • Recepti, primerni za dnevne družinske obroke kot tudi za posebne priložnosti.

Za naročilo kliknite tukaj

knjiga okusno2

knjiga okusno 2 radoss skrt

Zaznamki

Ste že naročili našo novo kuharsko knjigo Okusno³?

Ob nakupu knjige vam podarimo brezplačno poštnino!
100+ receptov, 280 strani, 580+ fotografij, trda vezava

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top