Sestavine:
krompir, por, olivno olje, poper, sol, rdeči in zeleni feferoni (nujno odstranimo semena), jajce, mleko, peteršilj, sladka smetana, parmezan
- Krompir olupimo in nareženo na tanke rezine.
- Por razpolovimo in narežemo na kolobarje ter ga popečemo na olivnem olju. Solimo po okusu.
- V model za torte položimo na naoljeno površino prvo plast krompirja.
- Na krompir razvrstimo popečen por in na drobno narezane feferone, ki jim nujno odstranimo semenje.
- Postopek še enkrat ponovimo. Zaključimo s plastjo krompirja.
- Tortni model pokrijemo z alu folijo in pečemo pri 220 stopinjah 40 minut.
- Odstranimo folijo. Zložensko prelijemo s prelivom, ki ga pripravimo tako, da ražvrkljamo sladko smetano, parmezan in jajce.
- Pečemo še 20 minut, da se zgornja plast krompirja lepo zapeče.

Radoš Skrt je ljubiteljski kuhar, popotnik in avtor treh kuharskih knjig Okusno, Okusno² in Okusno³. Prvo knjigo Okusno (2011) je izdal v 1.500 izvodih, ponatis iz leta 2013 pa je dosegel 3.000 izvodov. Leta 2018 je izšla Okusno² pri založbi Didakta, s 100+ recepti in 565 barvnimi fotografijami. Jeseni 2023 je sledila še tretja knjiga – Okusno³.
Radoševi recepti so preprosti, a domiselni – namenjeni vsem, ki radi kuhajo doma in cenijo preverjene jedi. Poleg receptov deli kulinarične utrinke tudi na Facebook strani Okusno.
Mag. Radoš Skrt je tudi eden vodilnih slovenskih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO), Google Ads in Facebook oglaševanje. Svoje storitve trži prek podjetja Nasvet.com, ki že več kot 20 let pomaga slovenskim podjetjem do boljše spletne vidnosti in večje prodaje.
Je Google Partner, DIMAQ master trener ter redni predavatelj na konferencah in seminarjih s področja internetnega marketinga.