Puranji trakci z brstičnim ohrovtom

Puranji trakci z brstičnim ohrovtom

Sestavine: puranji file, čebula, česen, brstični ohrovt, belo vino, drobtine, šetraj, sol, poper, olivno olje

puran ohrovt

Priprava:

  • Na olivnem olju na hitro popečemo na trakove narezan file iz puranjih prs.
  • Posolimo in popramo.
  • Zalijemo z 1dcl belega vina.
  • Tekočina naj vre 1 minuto.
  • V posodo dodamo brstični ohrovt.
  • Zalijemo z 2dc vode.
  • Začinite s šetrajem.
  • Kuhamo cca. 1o min.
  • Tik pred koncem kuhanja vmešamo žlico krušnih drobtin tako, da se omaka zgosti.

Dober tek!

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top