London<. Če ga obiščeš hladnega in vetrovnega novembra, ko so povrh vsega še dnevi zelo kratki, ti lahko, tako kot meni, ostane v precej slabem spominu. Prvič me res ni očaral, še več – tako sem bil razočaran, da sem rekel, da me London nikoli več ne bo videl.
No, očitno je res, da se zarečenega kruha največ poje, saj sem bil dobrih 6 let od prvega obiska zaradi službenih obveznosti prisiljen obiskati London še enkrat. Na srečo je bilo to meseca maja, ko se mi je London prikazal v vsej svoji lepoti.
Še posebej sta me navdušila Camden in Borough Market, kjer na številnih stojnicah ponujajo hrano z vsega sveta. V London sem se kasneje vrnil še štirikrat. In vsakokrat prinesem domov nekajmesečne zaloge currya.
London sem raziskoval v naslednjih obdobjih: 2003 (november), 2010 (maj), 2011 (november), 2012 (maj), 2014 (junij), 2017 (avgust).














Radoš Skrt je ljubiteljski kuhar, popotnik in avtor treh kuharskih knjig Okusno, Okusno² in Okusno³. Prvo knjigo Okusno (2011) je izdal v 1.500 izvodih, ponatis iz leta 2013 pa je dosegel 3.000 izvodov. Leta 2018 je izšla Okusno² pri založbi Didakta, s 100+ recepti in 565 barvnimi fotografijami. Jeseni 2023 je sledila še tretja knjiga – Okusno³.
Radoševi recepti so preprosti, a domiselni – namenjeni vsem, ki radi kuhajo doma in cenijo preverjene jedi. Poleg receptov deli kulinarične utrinke tudi na Facebook strani Okusno.
Mag. Radoš Skrt je tudi eden vodilnih slovenskih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO), Google Ads in Facebook oglaševanje. Svoje storitve trži prek podjetja Nasvet.com, ki že več kot 20 let pomaga slovenskim podjetjem do boljše spletne vidnosti in večje prodaje.
Je Google Partner, DIMAQ master trener ter redni predavatelj na konferencah in seminarjih s področja internetnega marketinga.